Massagehuset's Filosofi

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Helhedstanken er den røde tråd i MassageHusets arbejde.

Vi lægger altid vægt på et grundigt forarbejde med tid til at tale, lytte og undersøge kroppen og dine vaner. For mange problematikker bliver ikke løst ved kun at behandle specifikke symptomer. Ofte er der også brug for enten at forebygge eller ændre adfærd i hverdagen.

Ondt i lænden kan fx skyldes en fysisk benlængdeforskel eller en tidligere knæskade, der giver ubalance i bevægelsesmønsteret, en uhensigtsmæssig belastning i lænden eller ligefrem smerter. Det kan i første omgang afhjælpes gennem behandling, mens træning og særlige målrettede øvelser fremadrettet kan afhjælpe smerter, ubehag og ubalance.

Det vigtige for os er at motivere dig og understøtte din lyst til at ændre hverdagsmønstre og skabe nye gode vaner. Vores gode råd og vejledning gør det ikke alene. Vi skal samarbejde, og det skal give mening for dig.

For livskvalitet er individuelt. For nogle er det lig med stenalderkost og triatlon, for andre er det hygge og nærvær med familien eller en hverdag uden smerter. I MassageHuset arbejder vi på at gøre dig klogere på, hvad sundhed er for netop dig.

Vi arbejder med afsæt i den nyeste videnskab og er konstant optaget af at udvikle og uddanne os. Vores ambition er, at viden om og forståelse for mennesker gør forskellen for dig.

MassageHuset bidrager med diagnostik, behandling, træning, hjemmeøvelser og coaching, og der er et tæt samarbejde mellem vores fysiurgiske massører og undervisere i yoga.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til enten at kontakte os via telefon eller besked.