Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Massagebehandling

MassageHuset tilbyder to former for massage: Fysiurgisk massage og yin yoga massage

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en af de mest effektfulde behandlinger mod smerte i muskler, sener og led.

Udgangspunktet er kroppes anatomiske opbygning, og behandleren har derfor stor viden om, hvor musklerne udspringer, hæfter, forløber, samarbejder og interagerer med hinanden.

Udbytte behandlingen går dybt i væv og muskulatur, så affaldsstoffer nemmere bliver udskilt af kroppen, fleksibiliteten i led bliver større, balancen i musklerne genoprettet, og der kommer en bedre blodgennemstrømning til væv og vitale organer.

Fysiurgisk massagebehandling kan fx kompensere for skadevirkninger af stillesiddende arbejde, stress og belastning. Fysiurgisk massage kan også bruges mod sportsskader, stivhed og smerter efter operation. Eller helt enkelt til at få afspænding og ro i kroppen.

Fysiurgisk massage frigiver endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende stof. Behandlingen øger cirkulationen, så kroppen pumper mere ilt og næringsstoffer til væv og vitale organer, og den afspænder og blødgør skadede og overbelastede muskler og skaber øget fleksibilitet i leddene.

Hos atleter på alle niveauer kan fysiurgisk massage reducere kroppens restitutionstid, hjælpe med at forberede anstrengende træning og eliminere efterfølgende smerter. 

Er du blevet opereret for nylig, kan fysiurgisk massage reducere adhærencer og ødem og stimulere heling.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Yin yoga - massage

Yin yoga massage består af lange, blide og dybe stræk af kroppens bindevæv kombineret med stimulering af medianbaner og andre teknikker, der beroliger nervesystemet, frigør vejrtrækningen og løsner op for spændinger i kroppen.

Massageform er baseret på TCM, Traditional Chinese Medicine.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til enten at kontakte os via telefon eller besked.