Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Hvem er vi

Mai-Britt Krogager-Jensen

Indehaver af MassageHuset. Hun har en BA i idræt og sundhed fra Odense Universitet og mere end 15 års professionel erfaring som fysiurgisk massør med kontinuerlig efteruddannelse. Hun har tidligere været ansat hos en kiropraktor med fokus på slidgigt, behandling og træning. Derudover har hun indgående kendskab til træning gennem mange år som bl.a. tidligere bodybuilder og instruktør.

Mai-Britt er lidt en nørd med stor passion for menneskets fysiologi og kropslige sammenhæng. Hun interesserer sig helt grundlæggende for menneskets adfærd – både hvad der driver nogle rundt på lange træningspas og får andre til at blive siddende foran fjernsynet!

Gitte Lindegaard

Underviser i terapeutisk yoga. Hun er uddannet yogaterapeut både i USA og Danmark og har kurser i alt fra anatomi og fysiologi til meditation og det indiske medicinsystem Ayurveda.

Hun underviser flere steder i hovedstadsområdet og er optaget af, at yoga er for alle. Uanset forudsætninger. Gitte hjælper mennesker med skader, sygdom og stress og har arbejdet på nogle af Danmarks bedste fysio- og rygcentre med alt fra mennesker med kroniske sygdomme til professionelle sportsfolk.

Jeannie Hansson

Underviser i yin yoga og tilbyder yin yoga massage. Hun er certificeret yin yoga-instruktør med 200 timer og yderligere undervisning i 60 timer. Derudover er Jeannie i gang med en uddannelse som instruktør i henholdsvis mindfulness og hatha-yoga.

Hun underviser flere steder i yin yoga og arbejder også som familieterapeut. Hos Jeannie kan alle være med uanset alder og formåen. Hun foretrækker at undervise med fokus på et emne som eksempelvis et område i kroppen, en årstid eller stemning. Hendes timer søger en balance mellem det energiske og beroligende afhængig af deltagernes behov og tidspunktet på dagen.

 

Massører, kiropraktorer og instruktører er derudover tilknyttet MassageHuset efter behov.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til enten at kontakte os via telefon eller besked.