Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Yoga

MassageHuset tilbyder både terapeutisk yoga og yin yoga. Som deltager på vores hold skal du blot medbringe dig selv i behageligt tøj. Vi har alt det udstyr, som du skal bruge i din praksis

Terapeutisk Yoga

Gennem støtte og blide stræk arbejder terapeutisk yoga hen imod at bringe kroppen i balance. Du lytter til din krop og hjælper den til at yde sit bedste med de forudsætninger, du har. Så du skal ikke presses ind i uopnåelige yogastillinger. Det er yogaen, der skal passe til dig.

Det kropslige arbejde hjælper dig også til at håndtere hverdagens pres og stress, så du øger dit velbefindende og din livskvalitet.

MassageHuset har et fast hold i terapeutisk yoga hver onsdag kl. 10:30 – 11:45.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Yin yoga

Yin yoga er en stille og meditativ yogaform, hvor du holder stillingerne i 3 – 5 minutter med mindst mulig muskelaktivitet, så tyngdekraften i stedet arbejder for dig. Yin yoga strækker kroppens led, afspænder og smidiggør bindevævet, som er det, der holder organer, muskler og hele kroppen sammen. Yogaformen skaber plads i kroppen og træner din evne til at mærke, hvad der sker i kroppen.

I yin yoga vender du blikket indad og stilner sindet, hvilket giver en dyb afslapning og mindre stress. Yin er ifølge kinesisk filosofi den passive, feminine tilgang til livet, der står i modsætning til yang, som er den aktive tilstand, der typisk præger hverdagen.

MassageHuset har to faste hold yin yoga hver mandag kl. 19:45 – 21:00 og samme til hver torsdag.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til enten at kontakte os via telefon eller besked.