Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Individuel rådgivning

I MassageHuset kan du få dit helt eget personlige træningsprogram med afsæt i netop dine målsætninger, ønsker og behov.

Personlig træning

Det kræver et tæt samarbejde, som begynder med en grundig indledende samtale. Derefter mødes vi jævnligt, hvor du får vejledning, undervisning og bliver guidet ned i mindste detalje, så du teknisk kan udføre dine øvelser men også får støtte til at bevare motivation og fokus.

Personlig træning er både velegnet til ambitiøse sportsudøvere, der vil forbedre og optimere deres træning og resultater, men også dem, der gerne vil i gang med overhovedet at træne eller have hjælp til, hvad kroppen kan efter fx operation, skader eller almindeligt slid og ælde.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Sundhedsrådgivning

Hvordan spiser, sover og bevæger du dig? Hvordan har du det i og med din krop? Og ikke mindst hvad er sundhed overhovedet for netop dig?

MassageHuset har en bred tilgang til sundhedsrådgivning med afsæt i den seneste forskning. Men det er meget mere end gode råd om kost og motion. Al rådgivning tager afsæt i dine definitioner af, hvad livskvalitet er, og hvad du kan lide. Kun sådan kan du være motiveret for at ændre din adfærd også på lang sigt. Og det er vores ambition.

Sundhedsrådgivning kan både være et individuelt forløb, hvor vi kombinerer samtale, behandlinger, øvelser og personlig træning i det mix, der passer til dig. Men sundhedsrådgivning kan også foregå sammen med andre. En gruppe kan støtte og inspirere hinanden, og man lærer meget af at spejle sig i andre.

MassageHusets sundheds-workshop er 8 gange med fysiske aktiviteter, faglige oplæg, øvelser og samarbejde i grupper.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til enten at kontakte os via telefon eller besked.